Zo fijn dat de Sacred Sounds je hier hebben gebracht.

Ik geef je graag 1 thema uit het Sacred Sound Oracle cadeau. Je krijgt een inspirerende meditatie, een ontroerende compositie, een prachtige kaart en de bijbehorende tekst.

Ik hoop dat de Sacred Sounds je mogen raken en ontroeren. ~ Liefs, Valerie

Wat haal je hieruit?

  • Een liefdevolle ontmoeting met jouw Hart
  • Een gevoel van diepe vrede
  • Geraakt en ontroerd worden
  • Verzachting in je lichaam waardoor je werkelijk ontspant 
  • Intieme verbinding met jezelf
  • Je gevoelens komen in beweging
  • Contact met je essentie, wat jij ervaart tijdens het luisteren is wie jij in wezen bent

 

Na inschrijving kan je meteen luisteren en genieten.

“Het is super, Valerie, ik heb het Sacred Sound Oracle sinds december. Ik ben zielsgelukkig. Het lijkt wel of er me niks ergs meer kan overkomen.” 

— Heidi

“Dank je wel, lieve Valerie. Mijn leven is zo veranderd sinds ik jouw Sacred Sound Oracle gebruik. Ik kom nu echt thuis… Echt bijzonder. Ik gebruik deze methode meteen zodra mijn hoofd het gaat overnemen. Alle kaarten die ik tot nu toe heb gekozen vanuit mijn hart klopten bij het gevoel waarmee ik iets wilde doen of bij mijn vraagstelling. Ik gun anderen het ook waar ik al zolang op zoek naar was en nu steeds meer ga voelen. ZELFLIEFDE.” 

— Sabine

“Beste Valerie, je kaarten en sounds zijn prachtig. Het/je raakt me. Zo mooi om te zien dat elke kaart elke keer zo hard klopt bij de intentie die ik zet. Heel mooi werk! Bedankt om op deze manier een hulpstuk te zijn op mijn levenswandel.” 

— Hanne P. 

“Bedankt voor het maken van Sacred Sound Oracle. Het is zo voedend en troostend. Waar ik eerder met een bakje chips en wijn op de bank plofte na een intense dag, kom ik nu bij met jouw zang op momenten dat ik dat nodig heb. En ok, soms is wijn en chips gewoon lekker en gezellig, maar dan hoeft het verder geen behoefte te vervullen haha. Heel blij mee.”

— Cindy