Your Voice, Your Mission

Als ondernemer heb je een unieke boodschap

Voor jou is je business niet zomaar een business.

Je hebt een missie te vervullen als ondernemer, en die missie vervullen is je diepste verlangen.
Het is je hartewens om mensen te mogen inspireren.
Om mensen te raken en impact te maken vanuit jouw bezielde boodschap.

Wanneer je dit doet maak je de wereld mooier en rijker, je deelt jouw goud!

Die missie uitdragen heb je nodig om een vervullend leven te leiden. Het is een verantwoordelijkheid die je diep vanbinnen voelt. Voor minder wil je eigenlijk niet gaan.

Het liefst zou je jouw stem helemaal vrijuit laten stromen en schitteren

Het raakt je, wanneer collega-ondernemers in de spotlights staan en van zichzelf laten horen.
Je wil niks liever dan zelf, stralend van vertrouwen en passie, een stem geven aan je verhaal.
Een geïnspireerde stem die krachtig en duidelijk verkondigt wat jij zo belangrijk vindt.

Maar eens je zélf een podium gegeven wordt, stokt je adem en hapert jouw stem.
Als je moet pitchen, klinkt je boodschap niet meer overtuigd en word je onzeker.
Als alle ogen op jou gericht zijn, voel je je klein worden…
Je stem voelt vermoeid tijdens of na het spreken.

Hoe doén die anderen dat, zo vol zelfvertrouwen hun verhaal verkondigen?

Een podium voor jouw verhaal

Als je wil inspireren in je workshops en lezingen…
Als je droomt van een eigen podcast of aan de slag wil met webinars…
Als je jouw project wil pitchen op een onweerstaanbare en waarachtige manier…
Als je droomt van je eigen TED Talk…

Dan is Your Voice, Your Mission het traject waar je naar op zoek bent. Ik heb dit traject speciaal ontwikkeld voor ondernemers die hun unieke boodschap de wereld willen insturen.

We werken rond jouw stem en leren omgaan met heesheid, overbelasting, tempo, volume, projectie, draagkracht en meer.
Door je gehoor te verfijnen leer je je open te stellen voor jouw pure en resonerende stemgeluid waarmee je kan raken, impact maken en verbinden. We stemmen ons lichaam als instrument snaar per snaar om moeiteloos onze zuivere stem toe te laten in plaats van aan een klassieke stem-’vorming’ te doen.
Ook ademhalingsproblemen pakken we grondig aan. We ervaren en krijgen een dieper begrip van hoe onze ademhaling moeiteloos voor ons werkt.

Maar het traject gaat veel verder dan louter het technische. Het gaat immers niet alleen om je skills of om een reeks technische regels. Het gaat om het veranderen van je basishouding, je mindset, je levenswijze.

Vanuit een milde en open houding werken we op verschillende lagen.

We werpen een licht op jouw overtuigingen die jou (on-)bewust in de weg staan en kijken naar de angst voor het podium, om te falen of om afgewezen te worden. We vinden via verschillende inzichten en technieken jouw unieke weg om die angst te omarmen en te transformeren, zodat je vol zelfvertrouwen kan stralen tijdens jouw moment.

Bezield in plaats van bedacht

Na afloop van het traject worden jij en je boodschap zichtbaar, hoorbaar en voelbaar. Je weet je publiek te raken met je boodschap, niet alleen in hun hoofd, maar ook in hun hart.

Je bent zo vervuld van je verhaal, dat je niet langer hoeft te vertrouwen op spiekbriefjes en slides, want je weet: mijn boodschap leeft in mij.  Je spreekt geïnspireerd, vol overgave en vertrouwen in jezelf.

Als je boodschap en energie zo door je stromen, ga je stralen.

Ook de effecten op jouw business zijn onmiskenbaar: je publiek hangt aan je lippen, je tribe wil geen half woord missen. Jouw klanten resoneren met jouw boodschap en worden moeiteloos tot je aangetrokken.

Door helder, puur en waarachtig te communiceren voor een publiek, raak je je klanten in hun wezen en kan je mensen inspireren en motiveren. En ja, dan wordt de wereld een mooiere plek.

Praktisch

Het traject bestaat uit:

Een online traject van 6 maanden bestaande uit:

Your Voice, Your Mission masterclasses. In verschillende modules verdiepen we ons in alles aspecten om jou te ondersteunen in het uitstralen van jouw unieke boodschap met jouw unieke stem.

Veiligheid, integriteit, respect en zuivere afstemming staan hier steeds centraal.

Bij iedere module krijg je bijzondere opdrachten mee in de vorm van een werkboek die je mag invullen en content uit de ondersteunende online bibliotheek. Deze bevat een bron aan waardevolle inzichten en inspiraties die ik speciaal ontwikkeld heb om je tijdens dit traject volledig te ondersteunen.

  • Inspirerende audio’s
  • Uitgebreide begeleide meditaties

Je krijgt toegang tot de Your Voice, Your Mission online community. Deze besloten groep bestaat enkel uit de deelnemers van dit traject, waarmee je al jouw vragen, inzichten, struggles, inspiraties, groeistappen, …  kan delen in een vertrouwde en respectvolle omgeving.

Masterclasses:  Ik laat je in dit traject niet los. Je stelt me al jouw vragen en ik geef je uitgebreid antwoord. Dit gebeurt in de vorm van 6 masterclasses.

De deuren voor het traject zijn momenteel gesloten. Wil je graag op de hoogte gehouden worden? Dan mag je je gegevens achterlaten via deze contactpagina en dan hou ik je als eerste op de hoogte!

Voor dit traject kan je als ondernemer ook met KMO portefeuille betalen. Je krijgt dat 30% korting op het totale bedrag.

Klaar om te inspireren en raken met jouw stem? Om jouw missie te vervullen en jouw unieke boodschap uit te sturen? Commitment is key! Schrijf je in en kies voor jouw droom!

Ik schrijf me in >>

Deelnemers aan het woord

Jasmien Wynants, Flanders DC

“Ik kreeg niet wat ik verwachtte, maar veel meer. Valerie werkte heel persoonlijk met me op de achterliggende zaken zoals zelfvertrouwen en omgaan met perfectionisme. Helemaal niet waaraan ik dacht te gingen werken, maar veel zinvoller dan waarvoor ik eigenlijk kwam!”

> Lees hier het hele interview met Jasmien

Smaragda Mexi, Global Key Account Management Ecuhold N.V.

“Valerie is an outstanding coach! Not just another coach. She is a gift that cannot be even categorized. Warm, insightful and fun to be around. I came to her stuck and stressed, not that sure on how I had to address to her my fears. She taught me how to apply a great way of questioning and getting replies on all those issues that were holding me back by not being my great ME!  You cannot afford not to know what Valerie is teaching!”

Ronny Vorsselmans, Blue melon

“Valerie maakt public speaking zo eenvoudig!” Dankzij een heel persoonlijke aanpak nam Valerie de oorzaak van mijn aversie van public speaking weg, dit gecombineerd met een betere ademhalingstechniek. Ik organiseer nu weer met plezier workshops & lessen; zelfs radio- en televisie-interviews zijn een fluitje van een cent. Heb eindelijk weer plezier in mijn werk!”

Frederik Chan, Erkend boekhouder

“Ik kwam bij Valerie voor mijn stem beter te leren gebruiken.
We zijn geëindigd met zoveel meer beter te leren gebruiken, van mijn geest tot lichaam. Onbetaalbare ervaring en een echte aanrader!”

Martine Calluy – Destemeer

‘Het werkt, nog maar twee sessies achter de rug en al een wereld van verschil. Mijn beste investering op persoonlijk vlak dit jaar. Bedankt.’