Always Follow Soul

Wat zou het je brengen, mocht je een stap opzij zetten lieve Jij en je het leven voor jou laat gebeuren?Klaar voor magie en een leven vol bezieling en flow?

Always Follow Soul is een heerlijk inspirerend traject met 14 teachings in de vorm van 1 masterclass en 13 audio’s (sound- meditaties en inspirerende audio’s) die je op jouw eigen tempo kan doorlopen.

Lees er hier alles over.

Zo welkom mooie Ziel!

“Wauw, wat een mooi traject is Always Follow Soul! Ik heb er enorm van genoten en voor mij mag het blijven duren want dit is eten en drinken voor de Ziel! Een Ziel die zich vrij mag voelen, die mag voelen, die mag spelen, … Prachtig! Dank je wel Valerie dat je dit met ons deelt! <3”

L., Coach & trainer

“Lieve Valerie, ik ben zo dankbaar voor jouw meditaties. Sinds ik begonnen ben aan dit traject is mijn missie me volstrekt duidelijk geworden. Always Follow Soul. Ja, echt, wat een eye-opener! Deze meditaties kwamen precies op het juiste moment. Zo dankbaar!”

Anoniem

“Sinds dit traject ben ik herhaaldelijk terug geworpen op mijn innerlijke stem. De stem van mijn Ziel die meestal als eerste spreekt. En dikwijls negeer ik ze om daarna weer tot de conclusie te komen dat ze toch weer juist was. Deze week had ik weer zo een ervaring. En ja, ik heb het idee gisteren in vorm gegoten. Bij het afronden van mijn idee juichte ik innerlijk en uiterlijk zo hard van blijdschap! Mijn hele wezen is zo gelukkig! Oooh ja, Always Follow Soul!”

K.