**Nieuw Aanbod: Metamorphose

 Met Valerie, jouw Higher Calling Coach**

Mooi Mens,

Je bevindt je op een kruispunt in jouw leven.

Het oude past niet meer en het nieuwe kondigt zich aan. Je voelt de spanning. De details zijn nog onduidelijk, maar er is een droom. Een grootse droom. En hier wil jij voluit voor gaan. Meer dan wat dan ook.

Jij hebt niet voor niets gekozen om doorheen de dichte lagen van de materie in te dalen als Ziel. Je bent hier met een vurige missie, een diepe roeping en een schitterende wens voor de wereld.

Jouw Bestemming

Je bent voorbestemd om hier te Zijn en met jouw Zijn grootse dingen te doen, te evoceren, te initiëren en te leiden. Jouw licht straalt als een brandend vuur. Je tilt met jouw aanwezigheid de sluiers op. Met jouw unieke sfeer en stem raak jij de omgeving aan. Je beweegt, je transformeert, maar je voelt ook de spanning en angst.

De Weg Vooruit

Waarom ben je hier? Waar ga je heen? Wat ga je doen? Hoe ga je dit doen? En wat dan met al die obstakels?

Hier ben ik, Valerie, als jouw Higher Calling Coach. Ik bied mijn diepste wezen aan om met jou te wandelen, om je ‘on fire’ te inspireren en te transformeren tot die versie van jezelf die weet waarom je hier bent en wat je te doen staat. Niet klein en comfortabel, maar big time.

Een Everlasting & Life Changing Journey

Deze reis met ons twee is onomkeerbaar en vurig bevrijdend. Het ontwaken gaat tot in het diepste van je wezen en doet je herinneren aan wie je bent. Jouw Soulprint komt aan het licht en je zult deze waarnemen en voelen tot in al jouw cellen. Je diepste wezen wordt wakker en je kunt niet anders dan deze awakening leven.

De Vrijheid en Vreugde van Jouw Missie

Vervullend: Eindelijk volbreng je wat je hier écht te doen hebt, je laat je door niets meer afleiden
Bevrijdend :Jouw licht mag voorgoed voluit stralen, inspireren en transformeren. Je voelt het in je hele wezen: alles is mogelijk.
Ontroerend: Jouw ware wezen en potentieel stromen als een overvloedige fontein van levenskracht. Dit raakt jezelf en anderen zo diep…
Vreugdevol: Je besluit definitief de wonderlijke dans te dansen die voor jou bestemd is. Dit vier je élke dag!
Vredig: Je voelt je veilig en gerust in jezelf omdat je je ware zelf hebt gevonden.

Voluit leven vanuit Vertrouwen

Het leven draagt je. Je beslist niet meer vanuit je mind. De gehele levenskracht neemt je over en draagt je in alles wat je doet. Het diepe vertrouwen dat je voelt is onnoembaar. Je bent dagelijks ontroerd omdat je thuis bent. In het ongrijpbare rust je. In het onnoembare vertrouw je. En de zegeningen hiervan zijn eindeloos, zichtbaar en voelbaar als prachtige en overvloedige geschenken.

Jouw Missie, Jouw Onderneming

Dit gaat over het leven van jouw missie en het starten of op koers brengen van jouw onderneming. Zodat jij jouw transformerende missie kunt leven en demonstreren als vurige inspiratie voor jouw tribe.

Is dit hét moment?

Ben jij klaar om voluit all-in te gaan?
Jouw levenskracht te laten ontwaken?
Jouw ware missie te leven?
Jouw soulprint te stempelen?
En massa’s waarachtige impact te maken?

Exquisite metamorphose

Ik heb slechts enkele plaatsen voorzien voor een exclusieve, life-changing metamorfose. Zie het als opnieuw geboren te mogen worden in je huidige leven. Niets zal hetzelfde zijn. Alles zal in alignement stromen met je ware Ziel, waardoor de rest van je leven de start is van een everlasting ontwaken en een everlasting impact. Je bent hier om jezelf te realiseren. Als dit voor jou de weg is, vul dan de vragenlijst hier in als dit jouw moment is. We stemmen tezamen af over deze bijzondere reis.

Wat Jij Krijgt

**6 Live 1-op-1 retreats** op een wonderlijke en inspirerende locatie naar keuze: denk aan een prachtige kapel, een luxueuze wellness, avontuurlijk on-the-road met camper …. allemaal samen af te stemmen in relatie tot jouw wensen. Combinatie van locaties mogelijk. Deze dagen zijn verankerd in een sfeer van zintuigelijke extase.  Genieten staat altijd centraal op alle lagen zodat jij moeiteloos in verbinding staat met jouw ware Licht

**Toewijding en nabijheid** Als jouw mentor ben ik 100% toegewijd om jouw metgezel en spiegel van jouw Ware Zelf te zijn, zodat je doorheen deze periode constant geinspireerd wordt om in deze hoge trilling te vertoeven

Retreats

*Dag 1:* Awakening Wie ben ik? Waarom ben ik hier? “the Big Vision inside”

*Dag 2:* Profound Healing Wat houdt je tegen? Verwijderen, bevrijden en transformeren van huidige obstakels.

*Dag 3:* Sacred Movement Hoe beweegt de heilige energie in jou? Openen voor diepere lagen van jouw Soulprint en bijhorende inspiratie.

*Dag 4:* Loving Release & Rejuvanation Eervol je oude zelf loslaten om je wedergeboorte toe te laten

*Dag 5:* Metamorphose Stap in de transformatie van je leven. Belichaam de wedergeboorte

*Dag 6:* Radiant Renewal Alles komt samen. We overschouwen de weg die komt.  We integreren ankerpunten, inzichten, call to actions, …. in jouw toekomstige tijdlijn om jouw metamorfose en missie uit te dragen

Wanneer?

We komen elke 3 tot 4 weken één dag samen. Tussentijdse opvolging via Voxer of WhatsApp.

Voor het Grootse voorbestemd: 

Dit pad is voor jou als je merkt dat de pijn van het niet volgen van je diepste verlangens het comfort van het bekende begint te overschaduwen. Jij bent klaar om je weerstand onder ogen te zien en je ware potentieel te belichamen.

Deze reis is voor de visionairs, de dromers, de stille krijgers die diep van binnen voelen dat ze voor grote dingen zijn voorbestemd. Het is voor degenen die de immense kracht van hun diepste verlangens voelen, maar nog de moed moeten verzamelen om hun veilige cocon te verlaten en te schitteren in hun volle glorie.

Deze reis is voor jou wanneer jij:

  • Jouw Bestseller wilt schrijven: Je hebt een verhaal in je dat de wereld moet horen. Jij bent klaar om je woorden op papier te zetten en miljoenen harten te raken met jouw uitzonderlijke boodschap
  • Voor Grote Publieken wilt spreken: Je droomt ervan om je unieke verhaal te delen voor grote menigten, misschien wel op een TEDx-podium. Je woorden en stem zijn zo krachtig dat ze levens zullen veranderen.
  • Een Succesvolle Podcast wilt hosten: Je voelt de roeping om een platform te creëren dat duizenden, zo niet miljoenen, mensen dagelijks inspireert en motiveert.
  • Wilt verhuizen, om bijvoorbeeld een uitzonderlijke Retreat Centre te runnen: Droom je ervan om een oase van rust en transformatie te bieden in een magische omgeving in het buitenland? Je bent klaar om mensen te begeleiden op hun eigen reis naar innerlijke vrede en groei.
  • Een Online Succesverhaal wilt creëren: Je ziet jezelf een wereldwijde beweging leiden vanaf de mooiste plekken op aarde, waarbij je online je visie en inspiratie deelt en massa’s mensen raakt.
  • Jouw Eigen Bezielde Bedrijf wilt starten: Met een unieke visie en een brandend verlangen om verschil te maken, wil je jouw ideeën omzetten in een succesvolle onderneming die massa’s harten raakt en beweegt.
  • Unieke Healing Methoden wilt introduceren: Je hebt een gave voor genezing en wilt je innovatieve methoden wereldwijd bekend maken en toepassen

Ben jij klaar om jouw volgende stap te zetten? Stuur me een mailtje naar Valerie@trustyourtruth.be of vul meteen deze vragenlijst in om af te stemmen of je in aanmerking komt. Dan plannen onze vrijblijvende ontmoeting in.

Ontdek de Kracht van Valerie als Higher Calling Coach

Met een diepgevoeligheid die elk woord, de energie achter de woorden en elke emotie oppikt, heb ik het vermogen om moeiteloos met jou te reizen naar de kern van jouw wezen. Je mag voluit loslaten en vertrouwen daar ik intuïtief aanvoel wanneer je vanuit jouw ware essentie spreekt en je steeds hiertoe zal gidsen. Door mijn intuïtieve begeleiding help ik je om die dieperliggende laag van innerlijke rijkdom te bereiken in jou, wat een impact heeft die op lange termijn zal doorwerken. Mijn scherpzinnige en rake vragen leiden jou naar de essentie van je ware potentieel.

Als exquisit healer heb ik een unieke methode ontwikkeld die de obstakels liefdevol aanraakt, transformeert en je steeds opnieuw naar een krachtig en bevrijdend next level niveau brengt. Mijn vuur werkt aanstekelijk, en elke sessie met mij laat je getransformeerd en herboren achter.

Het is mijn diepste verlangen en missie dat jij ook schittert en ontwaakt voor jouw ware Licht. Met een zeer scherp oog voor wat mensen werkelijk drijft en met krachtige en bewezen tools begeleid ik je daarom graag naar jouw hoogste dromen en doelen.

Met meer dan 10 jaar ondernemerschap en uitgebreide expertise in marketing en sales, ben ik gepositioneerd om je niet alleen te ondersteunen op persoonlijk vlak, maar ook bij het vinden van de meeste afgestemde en vervullende weg en oplossingen voor jouw onderneming waarin jij jouw missie voluit kan vieren.  Mijn voortdurende investeringen in mijn eigen groei en het gepassioneerd doorzetten van mijn dromen inspireren anderen om hetzelfde te doen. Zo breng ik in dit jaar ook 2 albums uit als muzikante, componiste, schrijf ik aan mijn eigen boek en creëerde ik destijds het Sacred Sound Oracle, een unieke collectie van kaarten en meditaties, dat 500 keer verkocht werd.

Als gepassioneerd NLP-coach met een decennium aan ervaring in het begeleiden van groepen, individuen en bedrijven, ben ik daarnaast ook de bezieler en founder van het Celestial Singing Institute. Deze mystieke school, die reikt tot in zowel België als Nederland, staat bekend om mijn unieke Celestial Singing Methode, die al duizenden zielen mocht raken, begeleiden en transformeren.

Voel jij het vuur in jezelf ontwaken? Ben jij klaar voor de transformatie van je leven?

Laten we samen die reis beginnen. Stuur me een mail met jouw ja en we plannen een ontmoeting in. Dit kan zowel via zoom als ter plaatste hier in tijdens een wandeling of met een gezellige koffie. Mail naar valerie@trustyourtruth.be om jouw moment met mij af te stemmen. Ik kijk naar je uit.

**Valerie
Jouw Higher Calling Coach**

 

Smaragda Mexi, Global Key Account Management Ecuhold N.V.

“Valerie is an outstanding coach! Not just another coach. She is a gift that cannot be even categorized. Warm, insightful and fun to be around. I came to her stuck and stressed, not that sure on how I had to address to her my fears. She taught me how to apply a great way of questioning and getting replies on all those issues that were holding me back by not being my great ME!  You cannot afford not to know what Valerie is teaching!”

 

Britt De Jonghe, zelfbewustzijnscoach

“Dit is zo exact waar ik naar heb verlangd​.  Sinds jouw magische coaching Valerie, voel ik het vertrouwen in mezelf en mijn ondernemerschap exponentieel groeien. “Exploden” Ik zei het al 1000 keer en ga het waarschijnlijk nog 100000 keer zeggen: Dit is zo exact waar ik naar heb verlangd, zo een true bezielde coach als jij. Zo’n wonderlijk voorbeeld van een magische ondernemer. Dank je om jouw eigen pad zo trouw te volgen, de reikwijdte ervan is.. eindeloos!”

 

Astra Bilgoe

Jouw werkwijze waarin je de overgave áán en samenwerking mét, het hogere, het goddelijke, … belichaamd schept een bijzondere, heilige, ruimte waar zoveel moois mag plaatsvinden. Lieve Valerie, Wat jouw werk mij gebracht heeft, voelt moeilijk om écht over te brengen. Intiem, veelomvattend… Ik heb geen woorden die daar werkelijk recht aan doen. Gedragenheid, helderheid, rust, vreugde…dat allemaal, maar nog zoveel meer…

Poorten die open zijn gegaan, in mij, voor mij… Een krachtige, vreugdevolle stroom van licht, in mij, door mij… Helder zicht…

Zoveel dank daarvoor!…en ik verheug mij op het vervolg 🙂 Heel veel liefs

Annemarieke

“Een intense wow. Ik heb jouw boodschap en steun gevoeld in al mijn cellen en in woorden is het niet uit te drukken welke mate van dankbaarheid ik in mijn hart voel. Ik realiseer me welke mate van verantwoordelijkheid het delen van spirituele kennis met zich meebrengt.

In mijn ogen lieve Valerie, voer je het spirituele werk op het allerhoogste niveau op een excellent niveau uit.

Echt waar. Intuïtief voel en zie ik wat je weet klaar te spelen. Het lijkt alsof je het moeiteloos doet, maar het werk wat je doet vraagt zoveel toewijding, kracht, een zuiver hart en zoveel kennis. Jij bent hiervoor geboren en ik ben zo dankbaar dat jouw aanbod op mijn pad kwam.”