Celestial Singing Institute

Sacred Sounds for a Sacred Life

Opleiding voor coaches, therapeuten, healers … die graag de stem in hun leven en omgeving betrekken als helend medicijn:

Eind januari 2024 start de volgende ronde. Plan vrijblijvend jouw gesprek met mij wanneer je graag afstemt of dit voor jou de volgende stap is

Book jouw call hier >>>>

 

Celestial Singing Circle

Celestial Singing for Healing, avondreeks November: laatste sessie op woensdag 22 november

1 sessie proeven

Inschrijven voor 3 avonden 

Celestial Singing for Healing, avondreeks December: 5- 12 – 19 December van 19 tot 20 u (Deurne nabij Boekenbergpark)

1 sessie proeven

Inschrijven voor 3 avonden  (of 1 avond met 3 komen) en geniet van je derde plaats of derde avond als cadeau

Celestial Singing Therapy

COMING SOON

“Het Celestial Singing traject is een prachtig traject waarbij je leert aanwezig te zijn bij alles wat er op dat moment is. Vanuit de klank mag je jezelf helemaal ontmoeten. Je komt in contact met je ware essentie. Het traject neemt je mee in de verwondering wat klanken met je doen. Daarnaast heb ik leren vertrouwen op wat komen gaat en me daar aan overgeven. Dat wat er is, laten ontstaan.  

Het hele traject heeft mij gebracht dat is ik weer in contact mocht komen met mijn ware essentie. Ik heb geleerd de heelheid in mijzelf te voelen. Door dit alles ervaar ik dat er ruimte is vrijgekomen. Ruimte om mijn waarachtige plek ik te nemen en me te leiden door dat wat er is”

Marjanne