Celestial Singing Inwijding

  • Enkele uren vertoeven in een Heilig Bad van Gouden Klank
  • Diepgaand aangeraakt worden in al-jouw-cellen door die medicinale trilling
  • Voelen dat jouw lichaam zodanig kan loslaten en ontspannen dat je helende bevrijding ervaart
  • Voelen hoe jouw lichaam vibreert op de frequentie van échte vreugde, vertrouwen en vrede

Ik zing voor je, channel de Gouden Stem. Jij? Jij mag ontvangen, genieten en deelnemen met jouw stem aan de door mij begeleidde Celestial Singing Circles die dag. Voorkennis is niet nodig.

Celestial Singing is een metafoor voor een leven in overgave, en dat kan jij ook ontdekken

Waar, wanneer?

Editie 1 , Zaterdag 2 maart, volzet

Editie 2: Zaterdag 16 maart, te Deurne Zuid van 14 tot 18u

Live met mij samen in die mystieke tempel?
Reserveer dan meteen jouw plekje via deze link.
Het wordt een wonderlijke reis

 

Celestial Singing Institute

Sacred Sounds for a Sacred Life

Opleiding voor coaches, therapeuten, healers … die graag de stem in hun leven en omgeving betrekken als helend medicijn:

Plan vrijblijvend jouw gesprek met mij wanneer je graag afstemt of dit voor jou de volgende stap is. Mail me voor een ontmoeting of

Book jouw call hier >>>>

 

“Het Celestial Singing traject is een prachtig traject waarbij je leert aanwezig te zijn bij alles wat er op dat moment is. Vanuit de klank mag je jezelf helemaal ontmoeten. Je komt in contact met je ware essentie. Het traject neemt je mee in de verwondering wat klanken met je doen. Daarnaast heb ik leren vertrouwen op wat komen gaat en me daar aan overgeven. Dat wat er is, laten ontstaan.  

Het hele traject heeft mij gebracht dat is ik weer in contact mocht komen met mijn ware essentie. Ik heb geleerd de heelheid in mijzelf te voelen. Door dit alles ervaar ik dat er ruimte is vrijgekomen. Ruimte om mijn waarachtige plek ik te nemen en me te leiden door dat wat er is”

Marjanne