Sacred Sound Oracle

Kom moeiteloos & dagelijks in contact met jouw essentie

Stel je een leven voor vanuit zuivere afstemming op jouw Ziel.  Puur. Vreugdevol. Vrij.

Je voelt die diepe connectie vanbinnen.  Je leeft helemaal in tune met jouw innerlijke waarheid.  Dit kompas gidst je doorheen je leven.

Je kan hier in ieder moment mee verbinden en op vertrouwen.

Je bent diep geraakt want je weet:  “De bron van leven, liefde, schoonheid … is in mij. Alle antwoorden zijn in mij. Ik vertrouw op mijn gevoel. Ik kies voor een vervullend leven.”

Klik hier voor twee gratis meditaties, Hart & Overgave, uit het Sacred Sound Oracle.

Deze uitzonderlijke creatie bestaat uit verschillende tools,
van Sacred Sounds meditaties tot 43 Oracle cards en een pareltje van een boek

Neem dagelijks een moment voor jezelf. Zet of leg je even neer en laat je begeleiden door de hele creatie van het leggen van een kaart, het lezen in het boek en vervolgens het luisteren van de ontroerende Sacred Sound compositie en begeleide meditatie. De klanken heb ik zo gecomponeerd en uitgevoerd dat ze je meteen aanspreken in jouw Ziel.

“Het is super, Valerie, ik heb het Sacred Sound Oracle sinds december. Ik ben zielsgelukkig. Het lijkt wel of er me niks ergs meer kan overkomen.”

— Heidi

“Dank je wel, lieve Valerie. Mijn leven is zo veranderd sinds ik jouw Sacred Sound Oracle gebruik. Ik kom nu echt thuis… Echt bijzonder. Ik gebruik deze methode meteen zodra mijn hoofd het gaat overnemen. Alle kaarten die ik tot nu toe heb gekozen vanuit mijn hart klopten bij het gevoel waarmee ik iets wilde doen of bij mijn vraagstelling. Ik gun anderen het ook waar ik al zolang op zoek naar was en nu steeds meer ga voelen. ZELFLIEFDE.”

— Sabine

“Beste Valerie, je kaarten en sounds zijn prachtig. Het/je raakt me. Zo mooi om te zien dat elke kaart elke keer zo hard klopt bij de intentie die ik zet. Heel mooi werk! Bedankt om op deze manier een hulpstuk te zijn op mijn levenswandel.”

— Hanne P.

“Bedankt voor het maken van Sacred Sound Oracle. Het is zo voedend en troostend. Waar ik eerder met een bakje chips en wijn op de bank plofte na een intense dag, kom ik nu bij met jouw zang op momenten dat ik dat nodig heb. En ok, soms is wijn en chips gewoon lekker en gezellig, maar dan hoeft het verder geen behoefte te vervullen haha. Heel blij mee.”

— Cindy