Lieve Jij,

Zo fijn dat je er bent!

Ik neem je vanaf vandaag 2 dagen mee op  reis.

Ik schenk je graag 2 thema’s uit het Sacred Sound Oracle.

Zometeen ontvang je jouw eerste meditatie, Hart. Morgen ontvang je jouw tweede cadeau, Overgave.

Klaar om te luisteren?

Liefs ~  Valerie

Wat haal je hieruit?

  • Een liefdevolle ontmoeting met jouw Hart
  • Een gevoel van diepe vrede
  • Geraakt en ontroerd worden
  • Verzachting in je lichaam en heerlijke ontspanning
  • Intieme verbinding met jezelf
  • Vertrouwen om in overgave te gaan
  • Contact met je essentie, wat jij ervaart tijdens het luisteren is wie jij in wezen bent

“Het is super, Valerie, ik heb het Sacred Sound Oracle sinds december. Ik ben zielsgelukkig. Het lijkt wel of er me niks ergs meer kan overkomen.” 

— Heidi

“Dank je wel, lieve Valerie. Mijn leven is zo veranderd sinds ik jouw Sacred Sound Oracle gebruik. Ik kom nu echt thuis… Echt bijzonder. Ik gebruik deze methode meteen zodra mijn hoofd het gaat overnemen. Alle kaarten die ik tot nu toe heb gekozen vanuit mijn hart klopten bij het gevoel waarmee ik iets wilde doen of bij mijn vraagstelling. Ik gun anderen het ook waar ik al zolang op zoek naar was en nu steeds meer ga voelen. ZELFLIEFDE.” 

— Sabine

“Beste Valerie, je kaarten en sounds zijn prachtig. Het/je raakt me. Zo mooi om te zien dat elke kaart elke keer zo hard klopt bij de intentie die ik zet. Heel mooi werk! Bedankt om op deze manier een hulpstuk te zijn op mijn levenswandel.” 

— Hanne P. 

“Bedankt voor het maken van Sacred Sound Oracle. Het is zo voedend en troostend. Waar ik eerder met een bakje chips en wijn op de bank plofte na een intense dag, kom ik nu bij met jouw zang op momenten dat ik dat nodig heb. En ok, soms is wijn en chips gewoon lekker en gezellig, maar dan hoeft het verder geen behoefte te vervullen haha. Heel blij mee.”

— Cindy