Interview Carla Noël

NAAM: Carla Noël
LEEFTIJD: 35
BEZIGHEDEN: Bediende orderdienst, als hobby ga ik dansen
FAVORIETE Spreuk  “Je hebt 2 levens. Het tweede begint op het moment dat je beseft dat je maar één leven hebt”

Hoe maakte je kennis met Heal Your Voice, Speak Your Truth?

Ik ben bij Valerie terecht gekomen op aanraden van mensen uit de groep ‘WonderWijven’. En na enkele individuele sessies bij Valerie ben ik hiermee gestart.

Waarom heb je je ingeschreven? 

Omdat ik er eindelijk achter was gekomen dat ik niet abnormaal was maar gewoon hoog sensitief. Ik had nood aan positieve tips en tricks om te leren omgaan met wat ik al allemaal had moeten doorstaan in het verleden. En om beter voor mezelf te zorgen.

Hoe heb je het hele traject ervaren?

Een grote rijkdom aan informatie om je leven te transformeren.

Wat was de grootste revelatie? 

De meditatie waar we ons verbonden met die versie van onszelf die volledig vrij is en die helemaal vrijuit en integer spreekt.

Dat was een magisch moment met heel veel kippenvel over mijn hele lijf.

Wat doe je nu wanneer je geraakt wordt door iemand?

Ik probeer te zien wat de reden hiervoor kan zijn. Ook al is dit nog niet altijd even gemakkelijk. Ik probeer in ieder geval niet meer om te wijzen naar de andere maar naar mezelf te kijken en wat ik ermee kan doen.

Jezelf uiten, hoe keek je ernaar voor het traject en hoe kijk je er nu naar?

Ervoor was ik ervan overtuigd dat mijn mening er niet toe deed. Was ik bang om mezelf te laten horen. Letterlijk om mijn stem te laten horen.

Nu weet ik dat ik er wel toe doe. Ook al is het nog niet altijd makkelijk. Mensen in je omgeving zijn het niet gewoon en vinden dan dat je ‘veranderd’ bent.

Ben er nog niet maar al wel goed op weg ?

Wat heeft Heal Your Voice, Speak Your Truth jou concreet opgeleverd?

De start van een nieuw leven waarin ik geloof het dat er veel meer binnen mijn mogelijkheden ligt dan ik ervoor ooit had durven geloven. En het belangrijkste is dat ik meer en meer durf te praten over hoe ik me voel.

Wat zou je willen meegeven aan een potentiële deelnemer voor het traject? 

Hoe beangstigend en confronterend het er ook uit ziet…. Doe het gewoon! Laat die tranen rollen, wees boos, leer kijken naar jezelf en laat je mee nemen in de heerlijke klanken tijdens de meditaties om jezelf helemaal te leren kennen.