Heal Your Voice, Speak Your Truth

Fijngevoelig? Hooggevoelig? Overgevoelig!

“Zet je er gewoon over.”
“Doe niet zo flauw.”
“Waarom til je hier zo zwaar aan?”
“Je hoeft niet zo overdreven te reageren!”
“Wanneer ga je eens leren normaal doen?”
“Maak het toch niet zo groot.”

Je omgeving vindt je erg gevoelig. Overgevoelig. Het lijkt alsof iedereen rondom je vindt dat je je moet aanpassen. Een olifantenvel ‘kweken’.

En wat meer is: de stemmen in je hoofd gaan hetzelfde zeggen. Je begint aan jezelf te twijfelen. Terwijl je diep vanbinnen weet dat die gevoelens er nu eenmaal zijn. De kiem voor een innerlijk conflict is geplant.

Die gevoeligheid voelt als een zware last op je schouders. Je wil niks liever dan delen met die ander wat je voelt, maar je wordt verlamd door angst.

Angst om niet begrepen te worden.
Angst voor conflict.
Angst voor afwijzing.
Angst om alleen achter te blijven.

De gedachte aan een gesprek waarin je eerlijk en oprecht je gevoelens uitspreekt bezorgt je heel veel stress.  En dus blijf je je gevoelens opkroppen en wegslikken en voel je een knoop in je maag, een krop in je keel.

Stel je voor… Hoe zou jouw leven eruit zien mocht je…

 • volledig jezelf kunnen zijn in iedere context?  Werk, collega’s, (schoon-) ouders, partner, kinderen, …
 • volledig op je gevoel durven vertrouwen en hiernaar handelen?
 • je helemaal opgelucht en bevrijd voelen omdat je niet langer angstig bent om jouw waarheid uit te spreken?
 • je zo vrij voelen dat je niet langer in relaties, jobs of rollen blijft hangen die jou al lang niet meer dienen?
 • vertrouwen in je eigen bron en je veel minder afhankelijk voelen van de erkenning en goedkeuring van anderen?
 • je niet meer over je gevoel heen moeten zetten maar je waarheid, verlangens en dromen herkennen en serieus nemen waardoor je deze kan integreren in jouw leven?
 • je helemaal kunnen openstellen voor waarachtige en vervullende relaties?

Jouw fijngevoeligheid hoeft geen last te zijn.

Integendeel: jouw fijngevoeligheid is een geschenk! Het laat jou toe om een rijkdom en diepte aan informatie te ervaren. Het is een innerlijk kompas om aan te voelen wat voor jou belangrijk en waar is.

Ik nodig je uit om die fijngevoeligheid te leren omarmen en in te zetten als kracht. En de meerwaarde hiervan volledig te ervaren en er zelfs van te genieten.

In het traject “Heal Your Voice, Speak Your Truth” leer je omgaan met en vertrouwen op je gevoel zodat je helemaal jezelf durft zijn. Ook als jouw omgeving hier niet mee omkan. Je leert nieuwe keuzes maken in plaats van te vluchten, people pleasing, jezelf weg te cijferen en conflicten uit de weg te gaan.

Na dit traject heb je alles in handen om heel bewust je eigen pad te bewandelen en jezelf te zijn. Om keuzes te maken die kloppen voor jou en daarover op een integere en eerlijke manier te communiceren met je partner, je vrienden, je baas, je collega’s, je klanten, …

Je voelt je vervuld en je gaat stralen. Jouw waarheid uitspreken op een integere, krachtige en waarachtige manier is een totale bevrijding!

Werkwijze

Heal Your Voice, Speak Your Truth is een online transformatietraject van 6 maanden waarin je onder mijn begeleiding en in een veilige omgeving leert:

 • begrijpen wat je gevoelens betekenen
 • hoe je jezelf kan bevrijden van oude pijnen en deze kan helen en transformeren
 • te communiceren vanuit je gevoel op een integere en respectvolle manier
 • hoe je constructief omgaat met confrontaties en conflicten
 • hoe je laag per laag afwerpt om zo de heerlijke staat van je natuurlijke zelf te ervaren
 • vertrouwen op je diepste gevoel en hiernaar te handelen

Aan de hand van een uniek en uitgewerkt coachingstraject bewandelen we samen dit pad. Via verschillende modules krijg je een heldere methode mee, een kompas waar je de rest van je leven op kan terugvallen en de vruchten blijvend van plukt.

We werken in groepjes van gelijkgestemden. Dit brengt heel veel herkenning en erkenning. Mijn ervaring leert dat je naast mijn professionele en persoonlijke input ook heel veel rijkdom en wijsheid krijgt uit de groep.

Na dit traject

 • voel jij je diep verbonden met jezelf en durf jij jezelf te zijn
 • luister je naar en vertrouw je op jezelf
 • ervaar je een grote bevrijding, zelf- liefde, vrede en vervulling
 • durf je je stem te gebruiken om helder te maken wat je voelt in iedere situatie en jouw waarheid zuiver uit te spreken

Praktisch

Dit online traject bestaat uit:

Een half jaar van volledige begeleiding, ondersteuning en opvolging bestaande uit:

Toegang tot de online Speak Your Truth academy met de verschillende modulesIedere module bestaat uit een masterclasses met verdiepende opdrachten, inspirerende audio’s, meditatie’s, …

Veiligheid, integriteit, respect en zuivere afstemming staan hier steeds centraal.

Je krijgt toegang tot de Speak Your Truth online community. Deze besloten groep bestaat enkel uit de deelnemers van dit traject, waarmee je al jouw vragen, inzichten, struggles, inspiraties, groeistappen, …  kan delen in een vertrouwde en respectvolle omgeving.

Live Masterclasses:  Ik laat je in dit traject niet los. Je stelt me al jouw vragen en ik geef je uitgebreid antwoord. Dit gebeurt in de vorm van 6 extra en diepgaande masterclasses samen met de andere deelnemers van het traject. Zo kunnen we samen helemaal tot de essentie gaan.

De deuren voor het traject zijn momenteel gesloten. Wens je graag te weten wanneer we terug starten? Laat jouw mailadres achter op deze contactpagina en ik hou je als eerste op de hoogte!

Verwacht je aan diepgaande heling en een totale transformatie.
Mijn commitment heb je helemaal: ik ondersteun je doorheen het hele traject. Ben jij ook klaar om het commitment met jezelf aan te gaan?

Ik schrijf me in >>

 

Wil jij ook kiezen voor een open en transparante communicatie-sfeer in jouw bedrijf? Contacteer me vrijblijvend, ik kijk graag met jullie naar de verschillende mogelijkheden.

Deelnemers aan het woord

Carla Noël

“Ik had reeds vele jaren bij de psycholoog achter de rug. Het hielp om mijn verhaal te kunnen doen maar ik bleef op mijn honger zitten qua hulp en eventuele oplossingen.

Tot je met dit mooie traject Speak Your Truth af kwam. Met een bang hartje starten met een groep mensen die je nooit gehoord of gezien hebt maar die blijkbaar ook nood hadden aan één of andere vorm van hulp of innerlijke rust.

Wat een ervaring… helemaal naar de wortel van je bewustzijn gaan en dit met de nodige tips en tricks onder begeleiding natuurlijk.

Wat supermooi was is dat je niet alleen bent. En dat iedereen zijn of haar verhaal kan doen in een veilige ruimte met tonnen respect voor elkaar! Verschillende leeftijden, achtergronden, interesses…. Alles vervaagt en de echte essentie blijft over…

Ik zou het volledige traject gewoon zomaar opnieuw willen doorlopen. Op dat half jaar is er zoveel meer gebeurd en getriggerd dan ooit tevoren!

Met heel veel liefde wil ik het iedereen aanraden die ook maar met enige twijfel zit of een heel zwaar verleden heeft gehad… Dit is goud waard!!”

> Lees hier het interview met Carla

Ellen Vekemans

“Ik kijk met heel veel dankbaarheid naar het traject terug. Dankbaarheid naar de andere deelnemers, dankbaarheid naar Valerie. Haar kennis, haar aanpak, haar stem, haar ‘zijn’ maken het plaatje compleet. Ze doet dit vanuit een intrinsieke motivatie die zo sterk is, vanuit een geloof naar elke deelnemer dat zo groot is, dat je niet anders kan dan er iets positiefs uithalen. Ze geeft de richting aan, maar deinst er tegelijk niet voor terug ook in haar leven te laten kijken. Heel puur en heel echt.”

> Lees hier het interview met Ellen